onsdag 1 juni 2011

Såja då var det dags för lite update

Har ju legat medvetet lågt med bloggen i ett halvår lite drygt. Ska uppdatera lite oftare nu är det tänkt. Har planer på att sätta igång med garagebygge i sommar. Vi ska sätta kantsten och grusa uppfarten också bl.a.
Nedan är lite nytt från vardagsrummet, vi kände för lite förändring så vi sålde soffan och köpte tapeter och nya möbler.

Det har blivit målat på fundamenten till braskaminen. Det drar ut på färdigställande på grund av att jag måste göra lite modifikationer på överdelen av eldstaden.

Så har såg det ut innan...

bara att röja ur..

Nya tapeter är uppe...

Supernöjda med tapeten vad gäller utseende och mönster, men matta tapeter avråder jag ifrån, vi fick en hel del "fläckar" som inte går bort. Superkänsligt...

Nu har nya soffan kommit..och nya tapeter

Tv-bänk införskaffad

Närmare titt på soffan

Gardinerna

Tv´n ska upp på väggen (när den har blivit utbytt..)

2 kommentarer:

Cicci sa...

Hej! Vad fint hus ni har!!
Hittade bloggen genom en Google-sökning på "NCS-3000N" Antar att ni har den färgen utan varken blå eller gul nyans i. Dock vet jag att den naturliga färgen upplevs lite kallare, så man tror ofta att det är en blå ton i. Är ni nöjda med färgen?

Oavsett så undrar jag vad ni har valt för vit färg till knutarna samt vad ni har för takpannor (finns ju tyvärr lite färgtonsskillnad på olika svarta pannor också...)?

Välkommen att kika in på vår blogg också, vi är precis i startskottet av husbygget!

Sjöboviken sa...

Hej,

Tack!

Vi är supernöjda med färgvalet, vi åkte och kikade på hus, hittade ett som vi gillade färgen på, frågade vad de hade för färgkod. Det är nog bästa sättet. Provmålning är svårt att få en korrekt uppfattning av. Vi övervägde att välja lite ljusare först (2500)

Den vita färgen är vanlig utevit, dock av Beckers HQ som inte finns längre, kommer inte ihåg namnet på den "nya" varianten.

Monier betongpanna är det vi har.

Ska bli spännande att följa ert husbygge, lycka till!!!