onsdag 13 maj 2009

Innerväggarna är uppe nu

och vi har också börjat måla lite, passade på att måla vindskivorna innan snickarna spikar upp dem, några har de ju redan satt upp som ni sett på tidigare bilder. Det var bara att skutta upp på taket och måla dem med. (Nu skulle du ha vart med Micke!!)



1:a strykningen är pålagd här på vindskivorna till takkupan framtill, det kommer grundmålade, skönt! (vi har valt till att få ytterpanel med tillbehör grundade)

Det är ganska högt när man är där uppe och hänger över kanten...


Våran underbara entré/hall som vi är så nöjda med. Utbyggnaden från ytterväggen är bara tillfällig så man kan stå vid fönstrena.

Här har vårt stora badrum tagit form, ska ha handfat mot innerväggen vid fönstret. Bakom väggen blir en av våra "walkin" garderober.

Kikar in i vårt allrum på övervåning, hoppas på biorum med projektor här i framtiden. Vi ska inte ha någon dörr till rummet, därav den breda portalen.

Våran andra garderob

Här kommer vår skorsten att komma upp så småningom

Ett av de mindre sovrummen, blir rymliga trots allt.

Vårt sovrum till vänster, stora badrummet längre bort till vänster. Där nere ser ni elektrikern som håller på att montera upp elskåpet på huset. Ska blir skönt att slippa utgiften för att hyra byggström och skåp.
Snickarna (från Grällsta Bygg) slappar och lunchar välförtjänt, jobbar med ett bra tempo. De har inte så mkt kvar invändigt att göra faktiskt, så vi kan börja små pula lite framöver. Ska bli jättekul att börja ta vid i själva huset.

Elskåpet på plats, nu ska bara E-on flytta över mätaren och koppla ihop strömmen....o så ska vi få en fet faktura för det. (C:a 20.000:- för inkoppling av strömmen tror vi, hygglig timpenning det!!)
Visar bilder från nedervåningen nästa gång.....

Inga kommentarer: